Profilul Companiei

Fondata in 1975, Asa a colaborat dintodeanuna cu cele mai importante nume din industria mobilierului, pentru a proiecta si produce diverse accesorii. Roti, canale de cabluri, blaturi extensibile, comode, circuite de alimentare extensibile, blaturi pentru tastatura… componente cu un mare adaos: design. Ideile si formele sunt sectoarele de care trebuie mereu sa tinem cont cand vine vorba de design si productie. Daca in trecut frumusetea obisnuia sa fie cea mai importanta cerinta, acum nu mai este suficient: toate lucrurile pe care le alegem trebuie de asemenea sa fie utile si functionale. ASA International Group se ocupa cu design industrial: producand componente pentru piese de mobilier, dar si elemente simple care dau forma unei idei in care se regaseste atat frumusete cat si beneficiu. Produse cu forma originala, care asigura o facila utilizare, idei pe care designerii si proiectantii industriali le pot folosi pentru a produce ceva unic.

Prototipuri si matrite

Garantie a calitatii

De-a lungul unui serviciu de dezvoltare si a studiului de fezabilitate privind proiectul, ASA lucreaza de ceva vreme in sectorul matritelor cu procesele de proiectare aferente, folosind tehnologii avansate si unele dintre cele mai inovatoare sisteme de productie a prototipurilor. Adoptarea sistemului Pro/Engineer Solid Modeling ne-a oferit posibilitatea sa combinam obiectivele de dezvoltare cu procesele de evaluare in relatie atat cu activitatile de marketing cat si cu activitatile tehnice si de productie. O tehnologie de interventie care a redus dramatic posibilitatea de a gresi. Gama de posibilitati pentru a personaliza stilul este de asemenea garantata in relatie cu aspectele functionale si structurale. In sfarsit, compania are grija sa inmagazineze matritele astfel incat sa poata fi folosite oricand va fi necesar. O investitie care garanteaza fiabilitatea multumita unui control tehnic constant si de calitate.

Proiect, produse, tehnologie

Alegerea de a adauga noi tehnologii la o baza solida de cunostiinte specifice ne-a permis sa oferim solutii care sunt cruciale pentru a satisfice o cererea tot mai mare asupra calitatii in sectorul de design –mobilier,cu o flexibila si solida metodologie de design in serviciul clientilor si cu abilitatea de a folosi diverse materiale selectate pe baza calitatii si a performantei acestora. Ceea ce produce ASA este rezultatul unui stadiu de proiectare bazat pe inovatie si combinat cu functia de serviciu: poate fi in acelasi timp un produs terminat sau o parte a unui proiect. Continutul ridicat in materie de tehnologie si cercetare, cunoasterea extinsa a tendintelor actuale in industria designului, o constanta observatie a tendintelor pietei, toti sunt factorii care contribuie la cresterea ASA Plastici.

Parteneri de proiect

Fiabilitate si precizie

Posibilitatea de a dezvolta o idee si de a o transforma intr-un produs final apare in urma colaborarii cu designeri si producatori de mobila, tinand cont de tot ce se intampla intre ideea initiala si transformarea ei intr-un obiect produs in masa, capabil sa satisfaca nevoile de marketing. Evaluarea estetica trebuie sa fie urmata de cea tehnico-functionala, aceasta din urma asigurandu-se ca produsul final indeplineste toate nevoile pentru care a fost proiectat, fiind in acelasi timp profitabil si fara egal in ceea ce priveste calitatea superioara. Daca in trecut trebuiau facute numeroase incercari, acum in producerea unei matrite asistam la o reducere semnificativa a potentialelor “greseli” care ar cere mai tarziu corecturi; este de asemenea posibil sa traspui pe matrita orice schimbare posibila. ASA se bazeaza pe potentialul oferit de sistemele IT ca suport global pentru activitatile sale, cu garantia ca produsele pentru clientii nostrii nu sunt numai personalizate din punct de vedere stilistic, ci si functional si structural solide. Cercetare, analizare, intelegere,experimentarea cu noi materiale si forme, folosind un limbaj de design capabil sa interactioneze cu oameni din toate colturile lumii. Credem ca tehnologia poate fi folosita creativ, creand o gama larga de produse care sunt mereu gata la timp. Muncim zi de zi la cele mai mici detalii cu scopul de a rezolva problemele atat tehnice cat si de productie

Certificat